sleeping 1686522 340

3 tips voor hippe kleertjes met (!!!) korting!

Je kent het vast wel; iedere keer als je met je ogen knippert is je oogappeltje weer gegroeid. Die leuke hippe kleertjes kunnen weer in de kledingzak. Ze groeien uit de luiers (gelukkig maar), schoenen of kleren. Of de kleding is gewoonweg te vies en vaal geworden om nog verder te gebruiken.  In dit artikel kom je erachter hoe je op drie manieren korting kan scoren op nieuwe kleren. Wij zijn hier zelf groot fan van!

Mijn 3 tips voor hippe kleertjes met korting!

1. Sluit je aan bij de klantensystemen van je favoriete winkels. Check wel van te voren of je wordt overdonderd met spam, anders ben je het na een week al zat. Of je markeert het als ongewenst item, dan komt ‘ie in je spam terecht. Waar het eigenlijk hoort dus :P. Vaak krijg je met de mailtjes wel als eerste te horen wanneer de sale begint, krijg je leuke extra’s zoals kortingsbonnen en kun je punten sparen voor korting en dat is wel zo leuk.

Ieder nadeel heeft dus eigenlijk zijn voordeel. Deze kortingen kunnen soms aardig oplopen. Laatst shopte ik bij de H&M voor vijftig euro en kreeg met 350 punten een tientje korting. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Kunnen we weer een dagje van naar het speelparadijs 😉

2. Scoor verstandig in de sale. Na elk seizoen is er wel een sale. Maar de leukste sales zijn toch wel (vind ik persoonlijk) aan het eind van de zomer (augustus/september) en rond januari/februari.  Dat betekent dus dat je het voordeligst uit bent als je dat gave shirt een of twee maatjes groter meeneemt voor jouw oogappeltje. Het shirt wat je namelijk scoort in de najaars sale kan je kind in het voorjaar alweer aan.

3. Ben jij meer een onlineshopper, dan is het internet ideaal. Op internet zijn vaak kortingscodes te vinden voor verschillende webshops. Het varieert van gratis verzending tot 20% korting op de gehele bestelling. Open google (lekker makkelijk ;p) en zoek op “kortingscodes ….. (vul de desbetreffende winkel in)” filter op de datum, een kortingscode van vorig jaar is namelijk (helaas) niet meer geldig. Copy paste de juiste kortingscode en voilà, weer wat euro’s bespaard.

hippe kleertjes met korting

Ik begrijp dat je zo snel mogelijk de tips wil toepassen, want zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan winkelen? 😉

Wist je trouwens waar je kindje niet zo snel uitgroeit en waar je meerdere seizoenen plezier van hebt? Moepsy! Hoe kan het ook anders?! Heb jij ‘m al in huis? Bestel Moepsy direct hier.

Wij zijn ook te volgen op social media: instagram & Facebook