Over Moepsy

Over ons
Wij begrijpen dat voordat u een product van Moepsy bestelt, u iets meer wenst te weten over het product en het ontstaan hiervan.
Moepsy is een idee van twee vrouwen die beiden moeder zijn.
We weten dan ook hoe het is wanneer je je kind probeert te trainen om zindelijk te worden. Ongelukjes gebeuren en horen hier nu eenmaal bij!
Zou het alleen niet veel makkelijker zijn als het opruimen hiervan makkelijker gaat en minder tijd kost?!
Een ongelukje in een autostoel of stoelverhoger betekent meteen dat de hele hoes eraf gehaald moet worden. Een tijdrovende klus dus!
Tijd om dit gemakkelijker te maken.
Met Moepsy is dit een fluitje van een cent. Het waterdichte matje past perfect in de autostoel en stoelverhoger.
Moepsy is waterdicht en is wasbaar op 40 graden. Moepsy sluit aan op het zitvlak van je kindje en zit comfortabel door de zachte stoffen, glijdt niet en ziet er ook nog eens uit als een echte eye-catcher in je auto! Je kindje zit als een echt prinsje of prinsesje door het leuke kroon model.

Onze materialen
• Moepsy is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kindvriendelijk materiaal, is waterdicht en is op 40 graden wasbaar.
• Leg de Moepsy met de kroon tegen de rugleuning, zorg dat de vleugels aan de zijkant van de beentjes zitten en omhoog wijzen. Zorg ervoor dat het zitvlak voldoende bedekt wordt zodat Moepsy optimale bescherming kan bieden (plaats evt hieronder het gratis meegeleverde anti-slip matje).
• Moepsy special is geschikt voor autostoeltjes met harnasgordel. Moepsy universeel is geschikt voor iedere (auto)stoel.
• Dankzij de zachte bovenlaag, van heerlijk zachte jogging/tricot stof, zit je kindje heerlijk als een prinsje of prinsesje. De achterzijde is afgewerkt met dubbel gelust badstof van hoogwaardige kwaliteit. De waterdichte tussenlaag is geluidloos, zacht en kraakt niet.
• Wasadvies: het is aan te raden dit product VOOR GEBRUIK een eerste maal te wassen.