Over Moepsy

Over ons
Wij begrijpen dat voordat u een product van Moepsy bestelt, u iets meer wenst te weten over het product en het ontstaan hiervan.
Moepsy is een idee van twee vrouwen die beiden moeder zijn.
We weten dan ook hoe het is wanneer je je kind probeert te trainen om zindelijk te worden. Ongelukjes gebeuren en horen hier nu eenmaal bij! En niet alleen ongelukjes maar wat denk je van het morsen van eten en drinken in de auto.

Als de stoelbekleding vies is geworden moet de hele stoelbekleding eraf gehaald worden. Na het wassen ben je vaak minstens een half uur bezig om de bekleding weer goed erop te krijgen. Een tijdrovende klus dus!
Zou het alleen niet veel makkelijker zijn als het opruimen hiervan efficiënter gaat en minder tijd kost?!
Tijd om dit gemakkelijker te maken.
Met Moepsy is dit een fluitje van een cent. De waterdichte stoelbeschermer past perfect in de autostoel en stoelverhoger.
Moepsy is waterdicht en is wasbaar op 40 graden. Moepsy sluit aan op het zitvlak van je kindje en zit comfortabel door de zachte stoffen, glijdt niet en ziet er ook nog eens uit als een echte eye-catcher in je auto! Je kindje zit als een echt prinsje of prinsesje door het leuke kroon model.

• Moepsy is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kindvriendelijk materiaal, is waterdicht en is op 40 graden wasbaar.
• Leg de Moepsy met de kroon tegen de rugleuning, zorg dat de vleugels aan de zijkant van de beentjes zitten en omhoog wijzen. Zorg ervoor dat het zitvlak voldoende bedekt wordt zodat Moepsy optimale bescherming kan bieden. Plaats het meegeleverde antislip matje onder de Moepsy. Moepsy heeft nu ook de Easy Comfort variant. De geïntegreerde antislip laag biedt extra grip en voorkomt verschuiven. Wel zo handig met een beweeglijke peuter.
• Moepsy special is geschikt voor autostoeltjes met harnasgordel. Moepsy universeel is geschikt voor iedere (auto)stoel.
• Dankzij de zachte bovenlaag, van heerlijk zachte jogging/tricot stof, zit je kindje heerlijk als een prinsje of prinsesje. De achterzijde is afgewerkt met dubbel gelust badstof van hoogwaardige kwaliteit (Moepsy regular) of is afgewerkt met een geïntegreerde antislip stof aan de achterzijde voor nog meer grip (Easy Comfort). De waterdichte tussenlaag is geluidloos, ademend, zacht en kraakt niet.
• Wasadvies: het is aan te raden dit product VOOR GEBRUIK een eerste maal te wassen.

Waar is Moepsy allemaal te gebruiken? Natuurlijk de autostoel/stoelverhoger. Daar is Moepsy aanvankelijk voor ontworpen. Gaandeweg merken wij dat Moepsy ook gebruikt wordt voor in de kinderwagen, de eetstoel, een wipstoel/schommelstoel, fietsstoeltje, bakfiets en zelfs op de bank bij oma.