Over Moepsy & Verkooppunten

Over Moepsy

Over ons – over Moepsy

Moepsy is een idee van twee vrouwen die beide moeder zijn. We weten dan ook hoe het is wanneer je je kind probeert te trainen om zindelijk te worden. Ongelukjes gebeuren en horen hier nu eenmaal bij! Niet alleen ongelukjes maar wat denk je van het morsen van eten en drinken in de auto.

IMG 0973
Moepsy over ons

De wens voor gemak

Als de stoelbekleding vies is geworden moet de hele stoelbekleding eraf gehaald worden. Na het wassen ben je vaak minstens een half uur bezig om de bekleding weer goed erop te krijgen. Een tijdrovende klus dus!
Zou het alleen niet veel makkelijker zijn als het opruimen hiervan efficiënter gaat en minder tijd kost?! Tijd om dit gemakkelijker te maken.

Onze wens kwam uit…..

Met Moepsy is zindelijk worden en ongelukjes opvangen een fluitje van een cent. De waterdichte stoelbeschermer past perfect in de autostoel en stoelverhoger. De waterdichte buggy beschermer past perfect in kinderwagens en buggy’s.
Onze producten zijn naast waterdicht, ook wasbaar op 40 graden. Moepsy sluit aan op het zitvlak van je kindje en zit comfortabel door de zachte stoffen, glijdt niet en ziet er ook nog eens uit als een echte eye-catcher! Je kindje zit als een echt prinsje of prinsesje door de leuke print., bijvoorbeeld met de moepsy waterdichte stoelbeschermer wafel oker geel.

Waar is de stoelbeschermer allemaal te gebruiken? Natuurlijk de autostoel/stoelverhoger en in de kinderwagen. Daar is Moepsy aanvankelijk voor ontworpen. Gaandeweg merken wij dat de stoelbeschermer ook gebruikt wordt voor in de de eetstoel, een wipstoel/schommelstoel, fietsstoeltje, bakfiets en zelfs op de bank bij oma.

Ook te koop via Bol.com / www.omnitex.nl / www.debabykraam.nl