Wasvoorschrift & Gebruik

wasvoorschrift

Moepsy is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig kindvriendelijk materiaal en is waterdicht. Moepsy is wasbaar op 40 graden. Let op: niet strijken, bleken of in de droger doen. Het is aan te raden dit product VOOR GEBRUIK een eerste maal te wassen voor een betere absorptie.

Moepsy wasvoorschrift en gebruik

De materialen zijn duurzaam en dankzij de zachte bovenlaag van heerlijk zachte jogging/tricot stof, zit je kindje heerlijk als een prinsje of prinsesje. De achterzijde is afgewerkt met een geïntegreerde antislip van hoogwaardige kwaliteit. Deze stof biedt de stoelbeschermer extra grip en voorkomt verschuiven. De waterdichte tussenlaag is geluidloos, zacht en kraakt niet.

Gebruik

Leg de Moepsy met de opstaande rand tegen de rugleuning, zorg dat de vleugels aan de zijkant van de beentjes zitten en omhoog wijzen. Zorg ervoor dat het zitvlak voldoende bedekt wordt zodat Moepsy optimale bescherming kan bieden. Nog even zien hoe Moepsy werkt? Bekijk een instructiefilmpje.

Moepsy harnas is geschikt voor autostoeltjes met een harnasgordel, ook wel de driepuntsgordel genoemd. De universele Moepsy is geschikt voor iedere autostoel/stoelverhoger.

Moepsy buggy beschermer is geschikt voor in de kinderwagen/buggy. De 5-punts veiligheidsgordel van de kinderwagen/buggy kan door het inlegkussen vastgemaakt worden.

Heb je nog vragen over het wasvoorschrift of gebruik van Moepsy: