hippe webshop

Hippe en originele webshop ontdekt

Het is 21.00u en ik kijk of zoonlief nog lekker ligt te slapen en of hij het niet te warm heeft (het is immers boven de 30 graden en bloedjeheet in de slaapkamer). Ik ga even aan zijn voeteneind zitten en vraag me, zoals ik regelmatig doe, af waar de tijd is gebleven.

Hippe webshop

Hij lijkt in een keer een stuk gegroeid, in alles. Vier jaar is hij nu. Schiet de lengte in, het puppyvet is er zo goed als af en aan de ‘waarom’ vragen komen maar geen einde. Van alles heb ik in de loop der tijd verzameld; een fotoboek dat ik trouw bijhoud, een boekje van ‘mama schrijft over vroeger voor later’, een ‘mijn leukste uitspraken’ boek (dat ik daar nog überhaupt niet in heb geschreven ter zijde, maar ik heb het wel). En zo heb ik van alles! Want zo een moeder ben ik wel, ik heb alles graag duidelijk, overzichtelijk, in huis en geordend.

Laat ik nu net aan een dingetje niet gedacht hebben…
De groeimeter. Deze kwam ik laatst na wat gegoochel tegen op een superleuke hippe webshop die ik nog niet kende.
Dus om mijn collectie compleet te maken heb ik deze besteld. Een echte eyecatcher in de jungle kamer van zoonlief! Ook niet super kinderachtig dus kan best nog. Gelukkig heb ik het boekje van het consultatiebureau nog dus daar kan ik de lengtes van de eerdere jaren uit halen.

Eyecatchers

Deze hippe webshop heeft trouwens wel echt hippe en originele dingetjes. Mocht je nog spulletjes zoeken voor de babykamer; je kunt hier onder andere zelf je aankleedkussenhoes of ledikantdeken samenstellen bij het Zebrapaardje! En dan zo iets simpels; een kraskaart, is ook een van mijn favorieten. Krassen om te vertellen dat je zwanger bent of dat je moeder oma wordt. Ik wist niet eens dat dit er was.

De enige kraskaarten die is ken zijn dat van een kraslot of zo’n gratis kraskaartje uit de supermarkt waar toch nooit een leuke boodschap onder zit (’helaas, deze keer geen prijs’).
IJverig ga ik alle kaarten langs…maar helaas, ik kan er niks van maken om een reden te vinden om dit zelf aan te schaffen. Enfin, blijft toch leuk dus ik wilde jullie deze tip niet onthouden ???? Tip: kraskaarten van het Zebrapaardje.

hippe webshop Moepsy stoelbeschermer

Nou, ik ga weer verder googlen en kijken of er nog iets is dat ik nog niet bezit en echt moet hebben 😛 en jij? Koop jij deze Moepsy in mijn hippe webshop?